Tryvang Sør

Tomtekart

Annonse på finn.no

Friluftsliv

Stor-Elvdal

|

Flotte sol og utsiktsforhold

thumb tryvang sor ost utsikt finn 

Hyttefeltet Tryvang sør er en fjellidyll på ca 800 meter over havet med flotte sol og utsiktforhold. Skiløypene ved tomteområdet prepareres hyppig i skisesongen. Det ligger fiskevann rett ved Tryvang Sør itillegg til jaktmuligheter med villrein, skogsfugl og rype som typiske fangstgrupper.

 

Fantastiske friluftsmuligheter året rundt

thumb skiloyper 

Det er fantastiske friluftsmuligheter til alle årstider med skiturer til Fampehøydene innover mot Ringebufjellet. Området byr på flotte fiskevann, fjellturer, gode muligheter for jakt og bærsanking.

Vinjevegenområdet er et rolig fjellområde for deg som liker tradisjonelt friluftsliv omgitt av stillhet og uberørt natur. Av tilrettelagt friluftsliv er det merkede stier og oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet til Tryvang Sør.

 

Midt imellom Oslo og Trondheim

thumb Screenshot 2019 10 26 Norgeskart2 

Stor-Elvdal kommune ligger i Hedmark fylke, nesten midt imellom Oslo og Trondheim. Kommunen grenser i nord mot Folldal og Alvdal, i øst mot Rendalen, i sør mot Åmot og Ringsaker, i vest mot Øyer og Ringebu, og i nordvest mot Sør-Fron.

 

Avstander

 thumb Screenshot 2019 10 26 Norgeskart

Kommunesenteret ligger ca 3 km fra avkjøring RV3. Avstander fra Oslo (230 km), Gardermoen (157 km) Trondheim (270 km).

Kategori:

Kontakt oss

Det gode liv

KF Stor-Elvdal kommuneskoger forvalter 200 000 daa skog og utmark. Vi har hyttetomter til salgs i to hyttefelter, Tryvang Sør og Tryvang Øst. Attraktive tomter på fjellet og dalen. Et eldorado for friluftsliv, jakt og fiske.

Besøk vårt kontor

+47 958 87 099

Storgata 120.
2480 Koppang